Uitslag Heuvelland toernooi – zondag 13 juni 2022

Afgelopen zondag was het 13de Heuvelland toernooi van Judoclub Kano. Van Daalhof deden 13 judoka’s mee aan dit evenement en met succes!

Voor Sem Pieters was het zijn eerste toernooi, ondanks dat alles nieuw was, wist hij zich goed te verweren en zelfs een wel verdiende 3de prijs in de wacht te slepen.
Adam Aubaha was in het begin niet goed bij de les. Maar hoe verder in het toernooi vorderde, hoe beter zijn wedstrijden werden. Desondanks kwam hij niet verder dan een 4de plaats.
Ook Kirill Wishaupt liet het in het begin liggen en kwam daardoor niet verder dan een 4de plaats.

Lucas Cornelissen liet zien dat hij uit het juiste judohout gesneden is. Met fraaie worpen wist hij iedereen te verslaan en zo de 1ste prijs in de wacht te slepen. 
Voor Amy Pieters was dit toernooi een grote ervaring. Ondanks de grotere tegenstanders wist Amy zich goed te verweren en zo de 3prijs te winnen
Tuur Gossieau zat in een hele zware klasse, waar echt fantastisch judo werd gedemonstreerd. Tuur maakte indruk met zijn technieken. Na zeer mooie wedstrijden werden de punten geteld en toen bleek dat de meest technische judoka (Tuur) net buiten de prijzen is gevallen. Heel jammer, maar wat een ervaring! Als er een prijs was geweest voor meest technische judoka van het toernooi, dan was deze zeker naar Tuur gegaan!
Yeshua Haesen liet van zich spreken door zeer gefocust judo. Dit zorgde ervoor, dat hij een welverdiende 1ste prijs mee naar Daalhof nam.

Ondanks het stevige verweer kon Gillis van Gerwen ditmaal niet op het podium komen. Ondanks een goede start van Syb Walravens wist hij het in het verdere verloop van het toernooi niet bol te werken. Syb werd uiteindelijk 4de.
Joppe Lieverse liet er geen twijfel over bestaan dat hij de beste was, hij pakte zeer overtuigend de 1ste prijs.
Milan Cornelissen maakte indruk in de voorronde. Maar angsttegenstander van Milan kwam hij weer tegen in de finale en ja, nu liet hij zich weer verrassen. Milan ging met een mooie 2de prijs naar huis.
Maxim Oosterveen pakte met gedegen judo een zwaarbevochten 2de prijs. 
Het wachten was nu nog op een 1ste prijs en ja hoor: Dylano Brakenbeer vocht als een leeuw, zijn inzet werd beloond met een welverdiende 1ste prijs!

Wat een mooi resultaat, acht mooie podium plaatsen waarvan er 4 op de hoogste trede!
Proficiat jongens en meisjes. Jullie hebben Daalhof geweldig op de judokaart gezet. 

Met deze ploeg kunnen we bouwen aan een echte wedstrijdgroep!